Sushi Robot

Robotter til restauranter og produktion.

Vi kan nu tilbyde sushi robotter fra en af Japans største og mest anerkendte producenter, Suzumo.

Med en sushi robot kan du øge effektiviteten og holde en konsistent høj kvalitet, uanset om du har en restaurant eller produktion til f.eks. catering eller supermarkeder.

Vi fører alt fra små, halvautomatiske robotter der hjælper med at gøre effektiviteten høj i din restaurant, til produktionsmaskiner til storkøkkener. Sushi robotterne giver mindre behov for medarbejdere, mindre oplæring og færre fejl. En enkelt medarbejder kan producere langt flere og mere konsistente sushi med disse robotter, uanset om der er tale om ruller eller Nigiri.

Hvorfor skulle jeg købe sushi robotter?

Sushi robotterne er ikke fuldautomatiske, så bare rolig, din restaurant bliver ikke forvandlet til en fabrikshal!
Det sushi robotterne gør bedst, er at øge medarbejdernes effektivitet, samt højne konsistensen i din kvalitet. Din sushi vil blive mere ensartet og der opstår færre fejl i produktionen.

Specielt under spidsbelastning i restauranten, kan det være svært både at nå at følge med ordrerne, men også at holde et ensartet niveau for samtlige ruller og Nigiri. Med en sushi robot, kan du bedre følge med kundernes efterspørgsel – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Mange forskellige løsninger

“Hvilken sushi robot skal jeg vælge?” – spørger du måske dig selv.
Driver du en stor restaurant? En running sushi? Eller måske en helt tredje type sushi restaurant? Hvis du vil have rådgivning omkring hvilke sushi robotter der passer bedst til din virksomheds behov, så kontakt os endelig!

Hos Janax kan vi tilbyde mange forskellige løsninger – uanset om du søger hjælp til at producere sushi ruller, Nigiri eller blot til at effektivisere blanding af ris. Vi tilbyder flere typer finansiering af din nye Suzumo sushi robot, så hvis du synes det lyder spændende, så tøv ikke med at kontakte os.

Leave a comment

Choose Language